Nutriční hodnoty (Litý moučník s ovocem a sněhovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 665 kJ / 4 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 156,91 g |
– nasycené | 19,83 g |
– nenasycené | 124,95 g |
–– mononenasycené | 88,18 g |
–– polynenasycené | 36,77 g |
––– omega 3 | 10,35 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 666 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 611,70 g |
– cukry | 242,21 g |
––– laktóza | 10,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek ovocného jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
0,5 balíčku 0,5 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
0,5 balíčku 0,5 balíčku prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | 10 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
kousky kousky jahod | Jahody čerstvé | |
borůvky | Borůvky čerstvé | |
maliny (nebo kompotované ovoce) | Maliny čerstvé | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 jahody na zašlehání (nebo jiné ovoce) | Jahody čerstvé |