Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionová polévka s mlékem a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 442 kJ /
345 kcal
Bílkoviny25,74 g
– z toho živočišné bílkoviny16,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,90 g
Tuky13,26 g
– nasycené5,65 g
– nenasycené5,24 g
–– mononenasycené3,79 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 580 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy23,86 g
– cukry14,24 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
světlá instantní jíška Jíška světlá instantní
1 kostka 1 kostka bujonu Bujón hovězí 10 g
čerstvá petrželka nebo sušená petrželka Petržel nať čerstvá
plátek plátek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.