Nutriční hodnoty (Tobiáskův narozeninový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 658 kJ / 3 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 146,49 g |
– nasycené | 17,06 g |
– nenasycené | 114,96 g |
–– mononenasycené | 81,50 g |
–– polynenasycené | 33,46 g |
––– omega 3 | 9,35 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 360,95 g |
– cukry | 217,35 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
10 PL 10 PL oleje | Olej řepkový | 110 ml |
10 PL 10 PL mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
tvaroh | Tvaroh polotučný | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
cukr | Cukr bílý | |
želatina v prášku | Želatina vepřová | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
fondant | Fondán | |
potravinové barvivo (gelové) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |