Nutriční hodnoty (Zapečené fazolové lusky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 893 kJ / 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,15 g |
| Tuky | 72,09 g |
| – nasycené | 36,99 g |
| – nenasycené | 27,95 g |
| –– mononenasycené | 23,93 g |
| –– polynenasycené | 4,03 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 16,96 g |
| Cholesterol | 929 mg |
| Sodík | 820 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 16,47 g |
| – cukry | 13,37 g |
| ––– laktóza | 0,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 30 g 30 g cibule | Cibule čerstvá | 30 g |
| 50 g 50 g strouhaného ementálu nebo 3 kolečka olomouckých tvarůžků | Ementál | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sušené papriky sladké | Paprika červená sušená | 1 g |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |