Nutriční hodnoty (Zapečené fazolové lusky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 893 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,15 g |
Tuky | 72,09 g |
– nasycené | 36,99 g |
– nenasycené | 27,95 g |
–– mononenasycené | 23,93 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 929 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 16,47 g |
– cukry | 13,37 g |
––– laktóza | 0,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 300 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
30 g 30 g cibule | Cibule čerstvá | 30 g |
50 g 50 g strouhaného ementálu nebo 3 kolečka olomouckých tvarůžků | Ementál | 50 g |
1 lžička 1 lžička mleté sušené papriky sladké | Paprika červená sušená | 1 g |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |