Nutriční hodnoty (Špagety s arašidovo-pórkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 409 kJ / 2 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,40 g |
Tuky | 51,50 g |
– nasycené | 10,30 g |
– nenasycené | 35,30 g |
–– mononenasycené | 22,56 g |
–– polynenasycené | 12,74 g |
––– omega 3 | 2,03 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 355,30 g |
– cukry | 25,30 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balíček 1 balíček špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
bílá část z 1 pórku | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce arašídového másla | Máslo arašídové | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
3 dl 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |