Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Afrika řezy II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 083 kJ /
5 278 kcal
Bílkoviny117,49 g
– z toho živočišné bílkoviny53,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,95 g
Tuky319,36 g
– nasycené84,23 g
– nenasycené214,45 g
–– mononenasycené151,54 g
–– polynenasycené62,91 g
––– omega 316,98 g
Vláknina51,10 g
Cholesterol 817 mg
Sodík 713 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy458,35 g
– cukry215,75 g
––– laktóza10,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g třtinového cukru (very dark) Cukr třtinový 150 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
300 g 300 g špaldové mouky (polohrubé) Mouka špaldová hrubá 300 g
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
125 g 125 g banánu Banán čerstvý 125 g
50 g 50 g kešu ořechů Kešu 50 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 1 bio kypřící prášek Kypřící prášek bez fosfátů
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
200 ml 200 ml rostlinné šlehačky Rostlinná šlehačka 200 ml
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
med na doslazení krému Smetana kravská sladká 35%
hrst hrst vlašských ořechů na posypání Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.