Nutriční hodnoty (Afrika řezy II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 083 kJ / 5 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,95 g |
Tuky | 319,36 g |
– nasycené | 84,23 g |
– nenasycené | 214,45 g |
–– mononenasycené | 151,54 g |
–– polynenasycené | 62,91 g |
––– omega 3 | 16,98 g |
Vláknina | 51,10 g |
Cholesterol | 817 mg |
Sodík | 713 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 458,35 g |
– cukry | 215,75 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g třtinového cukru (very dark) | Cukr třtinový | 150 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
300 g 300 g špaldové mouky (polohrubé) | Mouka špaldová hrubá | 300 g |
150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
125 g 125 g banánu | Banán čerstvý | 125 g |
50 g 50 g kešu ořechů | Kešu | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
1 1 bio kypřící prášek | Kypřící prášek bez fosfátů | |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
200 ml 200 ml rostlinné šlehačky | Rostlinná šlehačka | 200 ml |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
med na doslazení krému | Smetana kravská sladká 35% | |
hrst hrst vlašských ořechů na posypání | Vlašské ořechy |