Nutriční hodnoty (Afrika řezy II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 083 kJ / 5 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,95 g |
| Tuky | 319,36 g |
| – nasycené | 84,23 g |
| – nenasycené | 214,45 g |
| –– mononenasycené | 151,54 g |
| –– polynenasycené | 62,91 g |
| ––– omega 3 | 16,98 g |
| Vláknina | 51,10 g |
| Cholesterol | 817 mg |
| Sodík | 713 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 458,35 g |
| – cukry | 215,75 g |
| ––– laktóza | 10,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g třtinového cukru (very dark) | Cukr třtinový | 150 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 300 g 300 g špaldové mouky (polohrubé) | Mouka špaldová hrubá | 300 g |
| 150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 125 g 125 g banánu | Banán čerstvý | 125 g |
| 50 g 50 g kešu ořechů | Kešu | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| 1 1 bio kypřící prášek | Kypřící prášek bez fosfátů | |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 200 ml 200 ml rostlinné šlehačky | Rostlinná šlehačka | 200 ml |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| med na doslazení krému | Smetana kravská sladká 35% | |
| hrst hrst vlašských ořechů na posypání | Vlašské ořechy |