Nutriční hodnoty (Bábovka Albert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 868 kJ / 4 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,16 g |
| Tuky | 133,83 g |
| – nasycené | 34,69 g |
| – nenasycené | 82,91 g |
| –– mononenasycené | 61,00 g |
| –– polynenasycené | 21,91 g |
| ––– omega 3 | 5,17 g |
| Vláknina | 20,40 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 747 mg |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 561,42 g |
| – cukry | 286,03 g |
| ––– laktóza | 29,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 60 ml 60 ml oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 100-150 ml 100-150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |