Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s cizrnou a kukuřicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 642 kJ /
870 kcal
Bílkoviny55,09 g
– z toho živočišné bílkoviny39,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,92 g
Tuky28,00 g
– nasycené16,28 g
– nenasycené10,38 g
–– mononenasycené8,34 g
–– polynenasycené2,04 g
––– omega 30,22 g
Vláknina33,88 g
Cholesterol 89 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,85 g
Sacharidy94,13 g
– cukry30,23 g
––– laktóza15,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
3 3 střední rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1/4 1/4 ledového salátu Salát ledový čerstvý 100 g
1 1 zelená cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 střední plechovka cizrny ve slaném nálevu Cizrna
1 1 malá plechovka kukuřice Kukuřice sterilovaná
10 dkg 10 dkg plátkového sýru (užila jsem Primátor) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 2 vrchovaté PL majolky Majonéza
200 g 200 g řeckého jogurtu (případně kysané smetany) Jogurt řecký 5% 200 ml
1 KL 1 KL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
hrst hrst usekané petrželky Petržel nať čerstvá
3 3 menší utřené stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
sůl Sůl mořská
drcený pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.