Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s cizrnou a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 642 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,92 g |
Tuky | 28,00 g |
– nasycené | 16,28 g |
– nenasycené | 10,38 g |
–– mononenasycené | 8,34 g |
–– polynenasycené | 2,04 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 33,88 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 94,13 g |
– cukry | 30,23 g |
––– laktóza | 15,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
3 3 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1/4 1/4 ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 100 g |
1 1 zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 střední plechovka cizrny ve slaném nálevu | Cizrna | |
1 1 malá plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
10 dkg 10 dkg plátkového sýru (užila jsem Primátor) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 2 vrchovaté PL majolky | Majonéza | |
200 g 200 g řeckého jogurtu (případně kysané smetany) | Jogurt řecký 5% | 200 ml |
1 KL 1 KL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
hrst hrst usekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
3 3 menší utřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý |