Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo- skořicové šneky s polevou z bílé čokolády)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 881 kJ /
4 035 kcal
Bílkoviny74,96 g
– z toho živočišné bílkoviny16,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,71 g
Tuky157,96 g
– nasycené68,77 g
– nenasycené78,37 g
–– mononenasycené64,27 g
–– polynenasycené14,10 g
––– omega 30,82 g
Vláknina27,84 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,56 g
Sacharidy564,39 g
– cukry288,75 g
––– laktóza16,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 hrnky 1-2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
1,25 lžičky 1,25 lžičky sušeného droždí Droždí sušené 6.25 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku teplého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 83.3333358168602 ml
2 lžíce 2 lžíce másla pokojové teploty Máslo kravské 20 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové 3.5 ml
1 1 velké jablko oloupané a nakrájené na 1/4 a na tenké plátky Jablko čerstvé 150 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku hnědého cukru Cukr třtinový 125 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku nasekaných oříšků Lískový ořech 62.5 g
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
100 g 100 g bílé čokolády nalámané Čokoláda mléčná 25% 100 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku šlehačky Šlehačka 35% 62.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.