Nutriční hodnoty (Jablkovo- skořicové šneky s polevou z bílé čokolády)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 881 kJ / 4 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,71 g |
Tuky | 157,96 g |
– nasycené | 68,77 g |
– nenasycené | 78,37 g |
–– mononenasycené | 64,27 g |
–– polynenasycené | 14,10 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 27,84 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,56 g |
Sacharidy | 564,39 g |
– cukry | 288,75 g |
––– laktóza | 16,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 hrnky 1-2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
1,25 lžičky 1,25 lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | 6.25 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
1/3 hrnku 1/3 hrnku teplého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 83.3333358168602 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla pokojové teploty | Máslo kravské | 20 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 3.5 ml |
1 1 velké jablko oloupané a nakrájené na 1/4 a na tenké plátky | Jablko čerstvé | 150 g |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku hnědého cukru | Cukr třtinový | 125 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku nasekaných oříšků | Lískový ořech | 62.5 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
100 g 100 g bílé čokolády nalámané | Čokoláda mléčná 25% | 100 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku šlehačky | Šlehačka 35% | 62.5 ml |