Nutriční hodnoty (Nadívaná vepřová panenka s citronovým tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 159 kJ / 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 13,30 g |
| – nasycené | 3,19 g |
| – nenasycené | 6,76 g |
| –– mononenasycené | 5,88 g |
| –– polynenasycené | 0,88 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 168 mg |
| Sodík | 164 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 3,30 g |
| – cukry | 0,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 350 g |
| citronový tymián | Tymián sušený | |
| 2-3 2-3 silnějších plátků slaniny | Špek | |
| 50 50 g sýra Gran Moravia na plátky či nastrouhat | Parmezán | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 ml 100 ml bílého vína na podlití panenky | Víno bílé suché | 100 ml |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| polníček | Polníček čerstvý | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| kus kus žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá |