Nutriční hodnoty (Hrachová kaše od Jitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 790 kJ / 906 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,98 g |
| Tuky | 3,67 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 3,06 g |
| –– mononenasycené | 1,03 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 34,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 141,30 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hrachu - žlutý loupaný | Hrách žlutý loupaný sušený | 250 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| vývar (nebo 1 kostka masoxu) | Vývar masový | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| houbové koření | Provensálské koření | |
| česnek sušený | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |