Nutriční hodnoty ("RYBNÍČEK" Vepřová játra na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 293 kJ / 1 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 139,50 g |
| – nasycené | 63,60 g |
| – nenasycené | 68,65 g |
| –– mononenasycené | 57,50 g |
| –– polynenasycené | 11,15 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,65 g |
| Sodík | 2,89 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 19,65 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| cca 150 g cca 150 g anglické slaniny (já měla oravskou) | Anglická slanina | 150 g |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| dvě cibule střední | Cibule čerstvá | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl (masox) | Sůl mořská | |
| tmavá jíška dle potřeby | Jíška tmavá instantní |