Nutriční hodnoty ("RYBNÍČEK" Vepřová játra na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 293 kJ / 1 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 139,50 g |
– nasycené | 63,60 g |
– nenasycené | 68,65 g |
–– mononenasycené | 57,50 g |
–– polynenasycené | 11,15 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 19,65 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
cca 150 g cca 150 g anglické slaniny (já měla oravskou) | Anglická slanina | 150 g |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
dvě cibule střední | Cibule čerstvá | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl (masox) | Sůl mořská | |
tmavá jíška dle potřeby | Jíška tmavá instantní |