Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 111 kJ /
505 kcal
Bílkoviny27,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,97 g
Tuky19,08 g
– nasycené6,93 g
– nenasycené12,02 g
–– mononenasycené10,37 g
–– polynenasycené1,65 g
––– omega 30,04 g
Vláknina54,14 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 136 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy37,80 g
– cukry25,39 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 750 g
500 g 500 g žampionů Žampion čerstvý 500 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžička 1 lžička slaného másla Máslo kravské 8 g
150 g 150 g crème fraîche Creme fraiche 33% 150 ml
sušená rajčata v oleji (dle chuti) Rajčata červená sušená v oleji
1-2 lžíce 1-2 lžíce světlých sezamových semínek Sezam loupaný 22.5 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.