Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Žebírka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

27. 5. 2010 09:16

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 382 kJ / 2 720 kcal
Bílkoviny104,07 g
Tuky209,78 g
Vláknina4,34 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,20 g
Sacharidy87,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Radek Matoušek

18. 2. 2017 22:26

Postup splněn přesně podle receptu. Kdo není zvyklý na kombinaci vína a masa,stejně tak medu a masa,nepochutna si. Poprvé jsem tuto kombinaci vyzkoušel na těchto zebirkach a rozhodně musím říct,že nechutnalo. Pochutnali si pejskové a jeden mistni bezdomovec. Zlatá žebírka jen sůl,pepř,kmín,česnek. Omlouvám se za negativa,je to můj osobní názor.

Hakai

29. 7. 2012 12:23

Naprosto luxusní záležitost:yes:. Posílám bodík a děkuji za recept:yes:. Z nouze jsem musela upéct v remosce a výsledek předčil očekávání:yes:.

BILKOVAI BILKOVAI

3. 11. 2011 16:39

Toto papání můžu jíst v kteroukoliv hodinu. Bašta nad baštu.:-p:-*:-*Takovou mám na ně chuť, že je budu muset spáchat co nejdříve;-):yes:...+++++++:yes:

evik.777

3. 11. 2011 14:53

Naprosto vynikající :-p zrovna se dopekly a jsou skvělé :yes:

wariss

19. 9. 2010 14:58

Super žebírka, až se mi dělají boule za ušima. :yes::-p

Drobek Drobek

27. 5. 2010 17:36

:-p Med je v tom výborný, udělá to majdu na žebírkách krásně lepivou a zůstane jí na mase hodně. Krom toho cukr do barbecue omáčky patří, má být, a vždy je nasládlá. Aspoň tady v americku.
Čili, bod už letí.:-K

pipre pipre

27. 5. 2010 12:45

Tak to se mi zamlouvá:-*:yes:+10

Kikis

27. 5. 2010 10:39

Eliza: já tam dávám to víno, které mám právě otevřené:-)červené/bílé/sladké/suché je to jedno:-))

savlinka savlinka

27. 5. 2010 10:37

no úplně mě tady tečou sliny:yes:a bodiků fafo:-))

spagetka spagetka

27. 5. 2010 09:58

Na medu jsem dělala, pomeranč zkusím, u nás tohle jede :-D:-p:yes:

Eliza Eliza

27. 5. 2010 09:55

To musí být pořádná dobrota:-p, dělávám něco podobného, tak zkusím i tento způsob...:-) Díky.:yes:
Kam zmizelo moje dietní rozhodnutí...:-?:-D:-D:-8
Jdu zadělat na chlebík a odpoledne koupím žebírka...:-p
Jaké víno tam patří, prosím? Asi bílé, ne?

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 5. 2010 09:47

Achich ouvej, já bych si tak sáhla:-p:yes::yes:

monikaK

27. 5. 2010 09:44

:yes::yes::-p

petrzelka

27. 5. 2010 09:19

:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žebírka žebírka recept vepřová žebírka zebra na medu žebírko žebírka barbecue barbecue žebírka veprova zebra na medu recept na žebírka pečená řebírka pečene řebírka zebirka recepty recepty na žebírka žebírka pečená v troubě na medu vepřová žebírka s barbecue recept žebírka pečená žebra na medu veprove zebirko vepřová žebírka barbecue recepty žebírka

Suroviny: žebra vepřová, med, pomeranče, hořčice, kečup sladký, česnek, cibule, víno, sůl, pepř mletý, olej olivový

TopRecepty.cz

Žebírka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mYQR