Nutriční hodnoty (Kapr liu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 73,55 g |
– nasycené | 13,19 g |
– nenasycené | 36,88 g |
–– mononenasycené | 30,68 g |
–– polynenasycené | 6,19 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,31 g |
Sacharidy | 21,11 g |
– cukry | 5,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 800 g asi 800 g kapra (půlka většího kapra) | Kapr | 800 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
rýže jako příloha | Rýže bílá | |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
2 2 vrchovaté lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
bílé víno (ideálně rýžové) na rozředění | Víno bílé suché | |
1/4 l 1/4 l vývaru z ryby | Vývar masový | 250 ml |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce dobré sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 37.5 ml |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžička 1 lžička krupicového cukru | Cukr bílý | 5 g |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
1 lžička 1 lžička Solamylu na zahuštění | Bramborový škrob | 5 g |
trochu trochu sezamového oleje | Olej sezamový |