Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr liu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 456 kJ /
1 304 kcal
Bílkoviny139,04 g
– z toho živočišné bílkoviny136,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,78 g
Tuky73,55 g
– nasycené13,19 g
– nenasycené36,88 g
–– mononenasycené30,68 g
–– polynenasycené6,19 g
––– omega 32,00 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 2,68 g
Sůl6,31 g
Sacharidy21,11 g
– cukry5,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 800 g asi 800 g kapra (půlka většího kapra) Kapr 800 g
olej na smažení Olej řepkový
rýže jako příloha Rýže bílá
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
2 2 vrchovaté lžíce Solamylu Bramborový škrob
bílé víno (ideálně rýžové) na rozředění Víno bílé suché
1/4 l 1/4 l vývaru z ryby Vývar masový 250 ml
1 1 pórek Pórek čerstvý
2-3 lžíce 2-3 lžíce dobré sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 37.5 ml
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička krupicového cukru Cukr bílý 5 g
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
1 lžička 1 lžička Solamylu na zahuštění Bramborový škrob 5 g
trochu trochu sezamového oleje Olej sezamový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.