Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduché jarné rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 418 kJ /
1 534 kcal
Bílkoviny56,45 g
– z toho živočišné bílkoviny30,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,38 g
Tuky23,51 g
– nasycené7,57 g
– nenasycené15,39 g
–– mononenasycené10,59 g
–– polynenasycené4,80 g
––– omega 31,11 g
Vláknina27,48 g
Cholesterol 236 mg
Sodík 530 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy265,78 g
– cukry19,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g rýže arborio Rýže bílá 300 g
1 svazek 1 svazek zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý
1,5 svazku 1,5 svazku mladé cibulky s natí Cibulka jarní čerstvá 180 g
3-4 3-4 mladé mrkve s natí Mrkev čerstvá 175 g
2 stonky 2 stonky celeru Celer bulva čerstvá
150 g 150 g koktejlových krevetek Krevety loupané 150 g
750 ml 750 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 750 ml
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
1 pl 1 pl másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
tymián Tymián sušený
bazalka Bazalka čerstvá
rozmarýn Rozmarýn sušený
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.