Nutriční hodnoty (Dřevorubecký kastrůlek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 032 kJ / 2 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,80 g |
| Tuky | 142,99 g |
| – nasycené | 41,59 g |
| – nenasycené | 71,44 g |
| –– mononenasycené | 57,73 g |
| –– polynenasycené | 13,71 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 2,79 g |
| Sůl | 6,26 g |
| Sacharidy | 98,40 g |
| – cukry | 7,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vařených brambor (předem uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 500 g |
| 250 g 250 g libového uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 250 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| 300 g 300 g čerstvé hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |