Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční věnec (Hot cross buns))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 867 kJ /
4 748 kcal
Bílkoviny135,04 g
– z toho živočišné bílkoviny27,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny107,95 g
Tuky163,79 g
– nasycené87,07 g
– nenasycené62,70 g
–– mononenasycené50,53 g
–– polynenasycené12,18 g
––– omega 31,08 g
Vláknina84,36 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 2,06 g
Sůl4,63 g
Sacharidy641,32 g
– cukry238,03 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
200 ml 200 ml rostlinného mléka Nápoj sójový 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
500 g 500 g špaldové mouky hladké Mouka špaldová hladká 500 g
50 g 50 g třtinového tmavého cukru Cukr třtinový 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
45 g 45 g špaldové mouky hladké Mouka špaldová hladká 45 g
30 ml 30 ml vody Voda 30 ml
15 g 15 g třtinového tmavého cukru Cukr třtinový 15 g
2 lžíce 2 lžíce rostlinného mléka Nápoj sójový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.