Nutriční hodnoty (Indiánské rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,08 g |
| Tuky | 12,37 g |
| – nasycené | 1,88 g |
| – nenasycené | 10,39 g |
| –– mononenasycené | 8,10 g |
| –– polynenasycené | 2,29 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 193 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 86,23 g |
| – cukry | 7,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g indiánské rýže | Rýže divoká | 100 g |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 0,5 kostky 0,5 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |
| 1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |