Nutriční hodnoty (Editiny plundrové rohlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,48 g |
| Tuky | 62,52 g |
| – nasycené | 38,16 g |
| – nenasycené | 22,66 g |
| –– mononenasycené | 18,73 g |
| –– polynenasycené | 3,92 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 8,42 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 193,52 g |
| – cukry | 23,29 g |
| ––– laktóza | 0,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky (220 g do těsta + 30 g do másla) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 110-120 g 110-120 g vody | Voda | 115 ml |
| 70 g 70 g másla (20 přímo do těsta + 50 na zabalení do těsta) | Máslo kravské | 70 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 10 g 10 g cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 10-13 g 10-13 g droždí | Droždí pekařské lisované | 11.5 g |
| troška mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| mák | Mák modrý |