Nutriční hodnoty (Bramborová pánev s liškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 549 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,92 g |
Tuky | 38,72 g |
– nasycené | 12,99 g |
– nenasycené | 23,75 g |
–– mononenasycené | 16,53 g |
–– polynenasycené | 7,22 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 56,28 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 187,25 g |
– cukry | 19,56 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g lišek | Liška obecná čerstvá | 500 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 svazku 1/2 svazku petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
100 ml 100 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |