Nutriční hodnoty (Bramborová pánev s liškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 549 kJ / 1 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,92 g |
| Tuky | 38,72 g |
| – nasycené | 12,99 g |
| – nenasycené | 23,75 g |
| –– mononenasycené | 16,53 g |
| –– polynenasycené | 7,22 g |
| ––– omega 3 | 1,93 g |
| Vláknina | 56,28 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 187,25 g |
| – cukry | 19,56 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g lišek | Liška obecná čerstvá | 500 g |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 100 ml 100 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 100 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |