Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort PŘÍŠERKA)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie100 362 kJ /
23 987 kcal
Bílkoviny318,12 g
– z toho živočišné bílkoviny183,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny134,96 g
Tuky1 741,70 g
– nasycené854,12 g
– nenasycené815,00 g
–– mononenasycené662,32 g
–– polynenasycené152,68 g
––– omega 339,32 g
Vláknina102,00 g
Cholesterol 6,59 g
Sodík 2,52 g
Sůl8,66 g
Sacharidy1 635,96 g
– cukry779,38 g
––– laktóza136,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
720 g 720 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 720 g
400 g 400 g moučkového cukru Cukr bílý 400 g
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
400 ml 400 ml oleje Olej řepkový 400 ml
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
5 lžic 5 lžic rumu Rum 85 ml
12 lžic 12 lžic kakaa Kakao prášek 300 g
4 4 prášky do pečiva Kypřící prášek 48 g
2 plechovky 2 plechovky (794 g) zahuštěného slazeného mléka SALKO Mléko kondenzované slazené
500 g 500 g másla Máslo kravské 500 g
1000 g 1000 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 1000 ml
5 5 ztužovačů do šlehačky Ztužovač šlehačky
2 tabulky 2 tabulky čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 200 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
jahody Jahody čerstvé
banány Banán čerstvý
500 g 500 g másla Máslo kravské 500 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
6 6 vanilkových pudinků Puding v prášku 240 g
1,5 l 1,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1500 ml
moučkový cukr Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
modelovací hmota Smartflex Velvet Fondán
modré potravinářské barvivo E133 - Brilantní modř FCF ( Cl potravinářská modř 2 )
růžové potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
černé potravinářské barvivo E155 - Hněď HT ( CI potravinářská hněď 3 )
hnědé potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
červené potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
muffin
cukrářské zdobení Cukrářské zdobení
dortová svíčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.