Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 025 kJ /
1 440 kcal
Bílkoviny169,00 g
– z toho živočišné bílkoviny169,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky84,00 g
– nasycené19,00 g
– nenasycené53,00 g
–– mononenasycené25,00 g
–– polynenasycené28,00 g
––– omega 31,70 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 4,42 g
Sůl10,80 g
Sacharidy2,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g pstruha (4 menší nebo 2 větší ryby) Pstruh 800 g
1 lžíce 1 lžíce nasekaného kerblíku Kerblík nať čerstvá
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 15 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
100 g 100 g parmské šunky (nebo zauzené slaniny) Šunka parmská 100 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
hrubá sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
celý kmín Kmín
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
200 g 200 g cherry rajčat Rajčata cherry 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.