Nutriční hodnoty (Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 025 kJ / 1 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 169,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 84,00 g |
| – nasycené | 19,00 g |
| – nenasycené | 53,00 g |
| –– mononenasycené | 25,00 g |
| –– polynenasycené | 28,00 g |
| ––– omega 3 | 1,70 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 640 mg |
| Sodík | 4,42 g |
| Sůl | 10,80 g |
| Sacharidy | 2,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g pstruha (4 menší nebo 2 větší ryby) | Pstruh | 800 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaného kerblíku | Kerblík nať čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 100 g 100 g parmské šunky (nebo zauzené slaniny) | Šunka parmská | 100 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| hrubá sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| celý kmín | Kmín | |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 200 g 200 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 200 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské |