Nutriční hodnoty (Krůtí prso v brynzovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 312 kJ / 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 39,23 g |
| – nasycené | 21,40 g |
| – nenasycené | 14,33 g |
| –– mononenasycené | 11,97 g |
| –– polynenasycené | 2,37 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 323 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 3,13 g |
| Sacharidy | 15,38 g |
| – cukry | 2,08 g |
| ––– laktóza | 2,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 plátky 3-4 plátky z krůtího, popřípadě kuřecího prsa | Kuře prso | |
| sůl | Sůl mořská | |
| Solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
| 125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce vody podle hustoty těstíčka | Voda | 27 ml |