Nutriční hodnoty (Krůtí prso v brynzovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 312 kJ / 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 39,23 g |
– nasycené | 21,40 g |
– nenasycené | 14,33 g |
–– mononenasycené | 11,97 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 15,38 g |
– cukry | 2,08 g |
––– laktóza | 2,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 plátky 3-4 plátky z krůtího, popřípadě kuřecího prsa | Kuře prso | |
sůl | Sůl mořská | |
Solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce vody podle hustoty těstíčka | Voda | 27 ml |