Nutriční hodnoty (Rebarborová miska s jahodami a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 297 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 108,80 g |
– cukry | 105,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rebarbory (mladé řapíky) | Rebarbora čerstvá | 500 g |
100 g 100 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 100 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
6-8 6-8 jahod | Jahody čerstvé | |
1 snítka 1 snítka máty | Máta peprná list čerstvá | |
200 g 200 g crème fraîche nebo husté zakysané smetany (dle chuti) | Creme fraiche 33% | 200 ml |
8-12 8-12 cukrářských piškotů | Piškoty cukrářské |