Nutriční hodnoty (Rebarborová miska s jahodami a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 297 kJ / 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 108,80 g |
| – cukry | 105,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rebarbory (mladé řapíky) | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| 100 g 100 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 6-8 6-8 jahod | Jahody čerstvé | |
| 1 snítka 1 snítka máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 200 g 200 g crème fraîche nebo husté zakysané smetany (dle chuti) | Creme fraiche 33% | 200 ml |
| 8-12 8-12 cukrářských piškotů | Piškoty cukrářské |