Nutriční hodnoty (Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
| Tuky | 9,32 g |
| – nasycené | 5,19 g |
| – nenasycené | 4,00 g |
| –– mononenasycené | 1,04 g |
| –– polynenasycené | 2,96 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 31,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 599 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 29,67 g |
| – cukry | 15,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 jehněčí kolínka | Jehně hruď | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 velká bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 litr 1 litr masového vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
| 5 větviček 5 větviček rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 5 větviček 5 větviček tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový |