Nutriční hodnoty (Jednoduchý zapečený květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 191 kJ / 1 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 68,62 g |
| – nasycené | 31,14 g |
| – nenasycené | 31,48 g |
| –– mononenasycené | 17,10 g |
| –– polynenasycené | 14,38 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 748 mg |
| Sodík | 3,46 g |
| Sůl | 8,17 g |
| Sacharidy | 175,15 g |
| – cukry | 19,75 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 20 dkg 20 dkg šunkového salámu | Měkký salám | 200 g |
| 15 dkg 15 dkg eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 12% smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |