Nutriční hodnoty (Sulc-huspenina z vepřové hlavy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 690 kJ / 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 25,10 g |
| – cukry | 9,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřová hlava | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
| 15 kuliček 15 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 1 malá sklenka Hradišťanky | Zelenina směs sterilovaná | |
| 100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
| 10 g 10 g sypké želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |