Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřestová polévka s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 890 kJ /
452 kcal
Bílkoviny17,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,60 g
Tuky10,30 g
– nasycené5,67 g
– nenasycené4,32 g
–– mononenasycené3,21 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,05 g
Vláknina28,85 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 262 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy62,68 g
– cukry15,38 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g chřestu Chřest zelený čerstvý 500 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1,5 l 1,5 l vývar na podlití Vývar masový 1500 ml
2 lžíce 2 lžíce čerstvého libečku Libeček čerstvý
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
2 lžíce 2 lžíce čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce Hrašky Hraška 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.