Nutriční hodnoty (Ryby v semínkovém trojobalu s cibulovo bramborovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 917 kJ / 1 653 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,86 g |
| Tuky | 22,85 g |
| – nasycené | 3,89 g |
| – nenasycené | 14,51 g |
| –– mononenasycené | 6,10 g |
| –– polynenasycené | 8,41 g |
| ––– omega 3 | 5,20 g |
| Vláknina | 39,31 g |
| Cholesterol | 739 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 3,45 g |
| Sacharidy | 193,39 g |
| – cukry | 30,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety mořské štiky (Štikozubec, Hejk) | Štika filet | 800 g |
| citronová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| nastrouhaná kůra z poloviny citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 7 lžic 7 lžic strouhanka | Strouhanka pšeničná | 105 g |
| 2 lžíce 2 lžíce lněného semínka | Lněná semínka | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| plátky plátky citronu na ozdobu | Citrón čerstvý | |
| na salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 11 ks 11 ks menších brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 550 g |
| 4 ks 4 ks menší cibule | Cibule čerstvá | 276 g |
| 5 5 sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| 150 ml 150 ml nálevu z okurek | Nálev z okurek | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| podle potřeby ocet | Ocet lihový | |
| cukr na dochucení | Cukr bílý |