Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryby v semínkovém trojobalu s cibulovo bramborovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 917 kJ /
1 653 kcal
Bílkoviny153,54 g
– z toho živočišné bílkoviny120,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,86 g
Tuky22,85 g
– nasycené3,89 g
– nenasycené14,51 g
–– mononenasycené6,10 g
–– polynenasycené8,41 g
––– omega 35,20 g
Vláknina39,31 g
Cholesterol 739 mg
Sodík 1,66 g
Sůl3,45 g
Sacharidy193,39 g
– cukry30,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety mořské štiky (Štikozubec, Hejk) Štika filet 800 g
citronová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
nastrouhaná kůra z poloviny citronu Citronová kúra čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
7 lžic 7 lžic strouhanka Strouhanka pšeničná 105 g
2 lžíce 2 lžíce lněného semínka Lněná semínka 30 g
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
plátky plátky citronu na ozdobu Citrón čerstvý
na salát Salát hlávkový čerstvý
11 ks 11 ks menších brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 550 g
4 ks 4 ks menší cibule Cibule čerstvá 276 g
5 5 sladkokyselých okurek Okurka polní zavařená
150 ml 150 ml nálevu z okurek Nálev z okurek 150 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
podle potřeby ocet Ocet lihový
cukr na dochucení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.