Nutriční hodnoty (Bylinkový okoun)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 113 kJ / 1 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
| Tuky | 85,58 g |
| – nasycené | 53,61 g |
| – nenasycené | 29,69 g |
| –– mononenasycené | 26,53 g |
| –– polynenasycené | 3,16 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 6,21 g |
| Cholesterol | 555 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 17,27 g |
| – cukry | 4,58 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g okouna nilského (filety) | Mořský okoun | 500 g |
| 3 větvičky 3 větvičky čerstvého citronového tymiánu | Tymián sušený | |
| 10 lístků 10 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| kůra z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 1/2 citronu na šťávu | Citrón čerstvý | 45 g |