Nutriční hodnoty (Hrníčkový štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 290 kJ / 4 610 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 90,00 g |
| Tuky | 157,85 g |
| – nasycené | 16,00 g |
| – nenasycené | 128,43 g |
| –– mononenasycené | 85,96 g |
| –– polynenasycené | 42,46 g |
| ––– omega 3 | 11,26 g |
| Vláknina | 44,25 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 235 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 667,95 g |
| – cukry | 151,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku teplé vody | Voda | 187.5 ml |
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 1/2 hrsti 1/2 hrsti rozinek | Rozinky | 25 g |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |