Nutriční hodnoty (Šalát z kyslej kapusty s chrenom a jablkom)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 242 kJ / 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,20 g |
| Tuky | 2,04 g |
| – nasycené | 0,64 g |
| – nenasycené | 1,06 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,92 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 20,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 50,00 g |
| – cukry | 48,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| křen podle chuti | Křen čerstvý | |
| celý kmín | Kmín | |
| práškový cukr | Cukr bílý |