Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zlaťáky z plecka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 9. 2009 17:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 380 kJ / 1 047 kcal
Bílkoviny102,03 g
Tuky63,17 g
Vláknina0,32 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,53 g
Sacharidy17,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka

1. 1. 2014 14:02

honza: Může být, tenhle typ jídla máme raádi, takže strčím do trouby ;-);-):yes::yes:

honza

31. 12. 2013 14:43

spagetka:obaluji maso v paprice trochu sladké a palivé a pak v mouce (sul, pepř)....a dávám do trouby
nejlepší je krkovice

maikl

5. 10. 2013 16:17

uvidíme zítra:-//

spagetka

21. 9. 2013 14:42

terka 1: jsem moc ráda, že jste si pochutnali :-K:-K:yes::yes:

terka 1

21. 9. 2013 12:22

opravdu mňamka, doma se olizovali až za ušima,jen jsem maso nechala ještě dojít na 150 v troubě, aby bylo měkké, přidávám další bodík:-)

DÁŠA

9. 9. 2013 17:58

dekuji za inspiraci na zitrejsi obydek;-)

maiklovic

17. 11. 2011 10:19

:yes:

zizala

21. 2. 2010 19:56

Tohle jsem nějak přehlídla, vypadá to dobře ;-):-p

Eliza

21. 2. 2010 19:50

Koukám na recepty z vepřového pro inspiraci na zítra a "Zlaťáky" se dostaly do užšího výběru...:-p Takže pokud zítra nebudou, určitě na ně dojde...;-):-)

thomassinno

23. 1. 2010 19:28

Myslím, že by šlo i z krkovičky že? Já mám radši prorostlejší masíčko, tento recept je super :yes: +10

Jaruna18

8. 9. 2009 06:59

Spagetko,moc dobré.Včera jsem vyzkoušela a bylo to super.Díky za recept a dávám bodík.:yes::yes::-))

dzungila

7. 9. 2009 23:01

Dávám bodík a díky za inspiraci na zítra!:yes::-p

Jikotka

7. 9. 2009 19:08

Taky dělám něco podobného,nemám ráda dlouhou úpravu,takhle je to bašta...:-p:yes::-D

pipre

7. 9. 2009 18:47

Špagetko, také dávám bodík, podobně dělám i já :-) Dříve jsem také nechávala maso odležet v marinádě, ale už nějakou dobu jak hovězí, tak vepřové plátky nechávám odležet několik hodin pouze v oleji. Někde jsem to vyčetla a zdá se mi, že maso opravdu rychleji při dušení změkne. Ale ono to závisí i od stáří masa. :yes:+ 4.

JanaDorazinova

7. 9. 2009 18:32

Natvrdlé janko možná, ale pak je to super;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z plecka co udělat z plecka co uvařit z plecka recepty z vepřového plecka plecko recept z plecka recepty s plecka plátky z plecka plecko recepty co uvařit z vepřového plecka recepty plecko plecko plátky plecko recept co z plecka něco z plecka jak udelat plecko co udělat s plecka vepřové plecko recepty hovězí plecko vepřové plecko

Suroviny: plecko vepřové, česnek sušený, omáčka sojová, omáčka worcesterová, kečup sladký, sůl, pepř, olej, mouka hladká, máslo, voda, masox

TopRecepty.cz

Zlaťáky z plecka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xvXl