Zlaťáky z plecka
Plátky vepřového masa připravené se zajímavou pikantní omáčkou určitě potěší chuťové buňky. S vhodnou přílohou budou chutnat a skvěle zasytí. K jídlu podávaný rajčatový salát může jídlo příjemně odlehčit.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 319 kJ / 1 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,35 g |
Tuky | 62,17 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 16,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2014 14:02
honza: Může být, tenhle typ jídla máme raádi, takže strčím do trouby 






31. 12. 2013 14:43
spagetka:obaluji maso v paprice trochu sladké a palivé a pak v mouce (sul, pepř)....a dávám do trouby
nejlepší je krkovice
nejlepší je krkovice
5. 10. 2013 16:17
uvidíme zítra

21. 9. 2013 14:42
terka 1: jsem moc ráda, že jste si pochutnali 






21. 9. 2013 12:22
opravdu mňamka, doma se olizovali až za ušima,jen jsem maso nechala ještě dojít na 150 v troubě, aby bylo měkké, přidávám další bodík

9. 9. 2013 17:58
dekuji za inspiraci na zitrejsi obydek

17. 11. 2011 10:19

21. 2. 2010 19:56
Tohle jsem nějak přehlídla, vypadá to dobře 


21. 2. 2010 19:50
Koukám na recepty z vepřového pro inspiraci na zítra a "Zlaťáky" se dostaly do užšího výběru...
Takže pokud zítra nebudou, určitě na ně dojde...



23. 1. 2010 19:28
Myslím, že by šlo i z krkovičky že? Já mám radši prorostlejší masíčko, tento recept je super
+10

8. 9. 2009 06:59
Spagetko,moc dobré.Včera jsem vyzkoušela a bylo to super.Díky za recept a dávám bodík.




7. 9. 2009 23:01
Dávám bodík a díky za inspiraci na zítra!


7. 9. 2009 19:08
Taky dělám něco podobného,nemám ráda dlouhou úpravu,takhle je to bašta...




7. 9. 2009 18:47
Špagetko, také dávám bodík, podobně dělám i já
Dříve jsem také nechávala maso odležet v marinádě, ale už nějakou dobu jak hovězí, tak vepřové plátky nechávám odležet několik hodin pouze v oleji. Někde jsem to vyčetla a zdá se mi, že maso opravdu rychleji při dušení změkne. Ale ono to závisí i od stáří masa.
+ 4.


7. 9. 2009 18:32
Natvrdlé janko možná, ale pak je to super


Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Přidáno před 40 minutami
Čokoládové tyčinky s Nutellou a oříšky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové preclíky
Přidáno před 14 hodinami
Bůček s pekingským zelím
Přidáno před 15 hodinami
Kunovjanská kuřecí játra
Přidáno před 22 hodinami
Ananas ve vlastní šťávě
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Brumaire uvařila před 12 minutami
Marocké kuře
bartonik uvařila před 24 minutami
Chilli con carne
Fitulka uvařila před 35 minutami
Řízek Ondráš (poněkud jinak)
Fitulka uvařil před 39 minutami
Pečené žampiony
radekhk uvařila před 1 hodinou
Šlehačková roláda bez mouky
cruchot uvařila před 1 hodinou
Fanta řezy
Beruna uvařila před 2 hodinami
Jednoduché toastíky s uzeným lososem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Pravoslav uvařila před 4 hodinami
Šunkofleky se sýrem
kimlo uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty z plecka co udělat z plecka co uvařit z plecka recepty z vepřového plecka plecko recept z plecka recepty s plecka plátky z plecka plecko recepty co uvařit z vepřového plecka recepty plecko plecko plátky plecko recept co z plecka něco z plecka jak udelat plecko co udělat s plecka vepřové plecko recepty hovězí plecko vepřové plecko
Suroviny: plecko vepřové, česnek sušený, omáčka sojová, omáčka worcesterová, kečup sladký, sůl, pepř mletý, olej, mouka hladká, máslo, voda, masox hovězí
Zlaťáky z plecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xvXl
17 názorů