Nutriční hodnoty (Višňová zmrzlina II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 559 kJ / 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 3,57 g |
| – nasycené | 1,45 g |
| – nenasycené | 1,28 g |
| –– mononenasycené | 0,70 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 2,55 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 107 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 131,42 g |
| – cukry | 114,17 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g studeného cukrového sirupu | Sirup třtinový | 150 ml |
| 150 g 150 g vypeckovaných čerstvých višní | Višně čerstvé | 150 g |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 50 g 50 g neslazeného kondenzovaného mléka | Mléko kondenzované slazené | |
| pár kapek kapek griotkového nebo punčového aroma (možno vynechat) |