Nutriční hodnoty (Višňová zmrzlina II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 559 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 3,57 g |
– nasycené | 1,45 g |
– nenasycené | 1,28 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 2,55 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 131,42 g |
– cukry | 114,17 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g studeného cukrového sirupu | Sirup třtinový | 150 ml |
150 g 150 g vypeckovaných čerstvých višní | Višně čerstvé | 150 g |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
50 g 50 g neslazeného kondenzovaného mléka | Mléko kondenzované slazené | |
pár kapek kapek griotkového nebo punčového aroma (možno vynechat) |