Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višňová zmrzlina II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 559 kJ /
612 kcal
Bílkoviny12,17 g
– z toho živočišné bílkoviny10,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky3,57 g
– nasycené1,45 g
– nenasycené1,28 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,09 g
Vláknina2,55 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy131,42 g
– cukry114,17 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g studeného cukrového sirupu Sirup třtinový 150 ml
150 g 150 g vypeckovaných čerstvých višní Višně čerstvé 150 g
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
50 g 50 g neslazeného kondenzovaného mléka Mléko kondenzované slazené
pár kapek kapek griotkového nebo punčového aroma (možno vynechat)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.