Nutriční hodnoty (Cibulovo smetanová krémovka s pažitkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 513 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,75 g |
Tuky | 9,31 g |
– nasycené | 5,49 g |
– nenasycené | 3,38 g |
–– mononenasycené | 2,65 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 34,85 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,28 g |
– cukry | 2,48 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky lahůdkové cibulky bílou i zelenou část | Cibulka jarní čerstvá | 240 g |
2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 svazek 1 svazek pažitky o průměru cca 5 cm | Pažitka čerstvá | 50 g |
1 plátek 1 plátek másla 1 cm silný | Máslo kravské | 10 g |
1 1 prolisovaný stroužek česneku (lze vynechat) | Česnek čerstvý | 70 g |
400 ml 400 ml vody přibližně | Voda | 400 ml |
smetana na vaření (postačí 10%) | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl (kdo chce, může použít kostku zeleninového bujónu) | Sůl mořská |