Nutriční hodnoty (Salát z hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 254 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,08 g |
Tuky | 46,76 g |
– nasycené | 6,67 g |
– nenasycené | 36,23 g |
–– mononenasycené | 11,72 g |
–– polynenasycené | 24,52 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 3,36 g |
Sůl | 8,15 g |
Sacharidy | 46,85 g |
– cukry | 23,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g sterilovaného hrášku (může být i mražený) | Hrášek zelený sterilovaný | 200 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
50 g 50 g majonézy (nebo 150 g bílého jogurtu) | Majonéza | 50 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |