Nutriční hodnoty (Orientální zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 611 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 60,38 g |
– nasycené | 4,16 g |
– nenasycené | 53,64 g |
–– mononenasycené | 37,84 g |
–– polynenasycené | 15,80 g |
––– omega 3 | 4,94 g |
Vláknina | 7,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 15,51 g |
– cukry | 10,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 malé hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 hrst 1 hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
3 lžíce 3 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 60 ml |
1 1 chilli paprička (dle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý |