Nutriční hodnoty (Orientální zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 611 kJ / 624 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 60,38 g |
| – nasycené | 4,16 g |
| – nenasycené | 53,64 g |
| –– mononenasycené | 37,84 g |
| –– polynenasycené | 15,80 g |
| ––– omega 3 | 4,94 g |
| Vláknina | 7,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 15,51 g |
| – cukry | 10,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 malé hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 3 lžíce 3 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| 1 1 chilli paprička (dle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý |