Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty („Candle sauce”)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 408 kJ /
1 054 kcal
Bílkoviny128,98 g
– z toho živočišné bílkoviny114,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,31 g
Tuky27,67 g
– nasycené11,24 g
– nenasycené12,27 g
–– mononenasycené6,74 g
–– polynenasycené5,53 g
––– omega 30,40 g
Vláknina25,82 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 974 mg
Sůl2,97 g
Sacharidy60,44 g
– cukry21,42 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězí mleté maso Hovězí ořez 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček černého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
1/2 1/2 citrónu Citrón čerstvý 45 g
2-4 lžíce 2-4 lžíce směsi Hraška Hraška 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.