Nutriční hodnoty („Candle sauce”)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 408 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,31 g |
Tuky | 27,67 g |
– nasycené | 11,24 g |
– nenasycené | 12,27 g |
–– mononenasycené | 6,74 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 25,82 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 974 mg |
Sůl | 2,97 g |
Sacharidy | 60,44 g |
– cukry | 21,42 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězí mleté maso | Hovězí ořez | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
2-4 lžíce 2-4 lžíce směsi Hraška | Hraška | 45 g |