Nutriční hodnoty („Candle sauce”)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 408 kJ / 1 054 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,31 g |
| Tuky | 27,67 g |
| – nasycené | 11,24 g |
| – nenasycené | 12,27 g |
| –– mononenasycené | 6,74 g |
| –– polynenasycené | 5,53 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 25,82 g |
| Cholesterol | 415 mg |
| Sodík | 974 mg |
| Sůl | 2,97 g |
| Sacharidy | 60,44 g |
| – cukry | 21,42 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězí mleté maso | Hovězí ořez | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
| 2-4 lžíce 2-4 lžíce směsi Hraška | Hraška | 45 g |