Nutriční hodnoty (Koláč s perníkem a rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 168 kJ / 3 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 187,49 g |
| – nasycené | 19,98 g |
| – nenasycené | 151,16 g |
| –– mononenasycené | 106,80 g |
| –– polynenasycené | 44,36 g |
| ––– omega 3 | 12,68 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 0,99 g |
| Sacharidy | 292,65 g |
| – cukry | 119,85 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 100 g 100 g cukru moučkového | Cukr bílý | 100 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 2 hrsti 2 hrsti strouhaného perníku | Perník strouhaný | |
| rebarbora | Rebarbora čerstvá | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| třtinový cukr | Cukr třtinový |