Nutriční hodnoty (Kuřecí perkelt II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 990 kJ / 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,72 g |
| Tuky | 36,99 g |
| – nasycené | 9,20 g |
| – nenasycené | 27,00 g |
| –– mononenasycené | 18,22 g |
| –– polynenasycené | 8,78 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 28,80 g |
| – cukry | 11,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 60 g 60 g tuku | Margarín | 60 g |
| 20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 10 g 10 g mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 80 g 80 g cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda |