Nutriční hodnoty (Kapr podle Petra Voka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 628 kJ / 2 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 195,36 g |
| – nasycené | 22,68 g |
| – nenasycené | 144,23 g |
| –– mononenasycené | 107,30 g |
| –– polynenasycené | 36,93 g |
| ––– omega 3 | 11,78 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 597 mg |
| Sodík | 331 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 6,64 g |
| – cukry | 0,32 g |
| ––– laktóza | 0,04 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g kapra | Kapr | 800 g |
| 120 g 120 g oleje | Olej řepkový | 120 ml |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce másla | Máslo kravské | 5 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| kayenský pepř | Chilli paprička mletá | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| lžička lžička solamylu | Bramborový škrob | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská |