Nutriční hodnoty (Balkánský salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 893 kJ / 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,54 g |
| Tuky | 11,11 g |
| – nasycené | 1,55 g |
| – nenasycené | 9,38 g |
| –– mononenasycené | 7,90 g |
| –– polynenasycené | 1,48 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 6,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,22 g |
| – cukry | 15,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 Balkánský sýr (200 g - 250 g) | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 kapka 1 kapka octu (nemusí tam být) | Ocet lihový |