Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jak se dělá žralok- sladký dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 117 kJ /
3 135 kcal
Bílkoviny112,07 g
– z toho živočišné bílkoviny111,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,32 g
Tuky251,24 g
– nasycené160,66 g
– nenasycené83,08 g
–– mononenasycené77,00 g
–– polynenasycené6,08 g
––– omega 30,95 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 798 mg
Sodík 409 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy106,00 g
– cukry38,00 g
––– laktóza38,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
piškotové těsto
fondán Fondán
potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
1 kg 1 kg tvarohu Tvaroh polotučný 1000 g
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
mascarpone Mascarpone
2 2 vanilkové pudinky (nebo jiná příchuť) Puding v prášku 80 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
moučkový cukr Cukr bílý
rum Rum
marmeláda Marmeláda jahodová
jahody Jahody čerstvé
banány (nebo jiné ovoce) Banán čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.