Nutriční hodnoty (Čevapčiči III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 474 kJ / 1 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
| Tuky | 75,57 g |
| – nasycené | 25,12 g |
| – nenasycené | 45,36 g |
| –– mononenasycené | 35,18 g |
| –– polynenasycené | 10,18 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 261 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 13,30 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa (směs vepřového a hovězího) | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| cherry rajčata | Rajčata cherry | |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| cibule | Cibule čerstvá |