Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí polévka s masovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 647 kJ /
872 kcal
Bílkoviny96,68 g
– z toho živočišné bílkoviny96,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky53,56 g
– nasycené24,42 g
– nenasycené20,65 g
–– mononenasycené18,55 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,23 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 529 mg
Sodík 649 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy0,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g telecího hrudí Telecí hruď 500 g
1 sáček 1 sáček zeleninové směsi s brokolicí Mrkev mražená
pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
tymián Tymián sušený
bobkový list 3 3 x Bobkový list sušený
koriandr Koriandr semena
obrané maso Vepřová kýta
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
očištěný svazek svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pohanková krupice Krupice pohanková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.