Nutriční hodnoty (Telecí polévka s masovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 647 kJ / 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 53,56 g |
– nasycené | 24,42 g |
– nenasycené | 20,65 g |
–– mononenasycené | 18,55 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 649 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 0,70 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g telecího hrudí | Telecí hruď | 500 g |
1 sáček 1 sáček zeleninové směsi s brokolicí | Mrkev mražená | |
pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
tymián | Tymián sušený | |
bobkový list 3 3 x | Bobkový list sušený | |
koriandr | Koriandr semena | |
obrané maso | Vepřová kýta | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
očištěný svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pohanková krupice | Krupice pohanková |