Nutriční hodnoty (Telecí polévka s masovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 647 kJ / 872 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 53,56 g |
| – nasycené | 24,42 g |
| – nenasycené | 20,65 g |
| –– mononenasycené | 18,55 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 529 mg |
| Sodík | 649 mg |
| Sůl | 1,56 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g telecího hrudí | Telecí hruď | 500 g |
| 1 sáček 1 sáček zeleninové směsi s brokolicí | Mrkev mražená | |
| pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bobkový list 3 3 x | Bobkový list sušený | |
| koriandr | Koriandr semena | |
| obrané maso | Vepřová kýta | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| očištěný svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pohanková krupice | Krupice pohanková |