Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 597 kJ /
4 445 kcal
Bílkoviny97,90 g
– z toho živočišné bílkoviny42,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,50 g
Tuky141,74 g
– nasycené76,73 g
– nenasycené52,88 g
–– mononenasycené45,15 g
–– polynenasycené7,73 g
––– omega 30,66 g
Vláknina42,00 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 570 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy673,40 g
– cukry307,80 g
––– laktóza10,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červeného rybízu Rybíz červený čerstvý 500 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g krystalového cukru + na posypání Cukr bílý 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 dcl 2 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozpuštěného másla Máslo kravské 125 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.