Nutriční hodnoty (Rybízová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 597 kJ / 4 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,50 g |
Tuky | 141,74 g |
– nasycené | 76,73 g |
– nenasycené | 52,88 g |
–– mononenasycené | 45,15 g |
–– polynenasycené | 7,73 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 42,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 673,40 g |
– cukry | 307,80 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 g 250 g krystalového cukru + na posypání | Cukr bílý | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |