Nutriční hodnoty (Rybízová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 597 kJ / 4 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,50 g |
| Tuky | 141,74 g |
| – nasycené | 76,73 g |
| – nenasycené | 52,88 g |
| –– mononenasycené | 45,15 g |
| –– polynenasycené | 7,73 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 42,00 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 570 mg |
| Sůl | 1,52 g |
| Sacharidy | 673,40 g |
| – cukry | 307,80 g |
| ––– laktóza | 10,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 250 g 250 g krystalového cukru + na posypání | Cukr bílý | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |