Nutriční hodnoty (Rusnacke pirohy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 408 kJ / 2 010 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
| Tuky | 16,23 g |
| – nasycené | 1,75 g |
| – nenasycené | 12,29 g |
| –– mononenasycené | 7,43 g |
| –– polynenasycené | 4,86 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 19,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 401,45 g |
| – cukry | 12,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 500 g 500 g hrubé mouky nebo polohrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
| asi 400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 1/2 tvarohu (125g) | Tvaroh polotučný | |
| 4-5 4-5 uvařených brambor | Brambor zimní | 225 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |