Nutriční hodnoty (Štrúdl s pórkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 784 kJ / 1 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 71,62 g |
| – nasycené | 39,24 g |
| – nenasycené | 26,59 g |
| –– mononenasycené | 22,90 g |
| –– polynenasycené | 3,69 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 700 mg |
| Sodík | 980 mg |
| Sůl | 2,07 g |
| Sacharidy | 64,65 g |
| – cukry | 43,25 g |
| ––– laktóza | 23,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pórku | Pórek čerstvý | 500 g |
| 4 4 housky | Houska pšeničná | |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| listové těsto | Listové těsto | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |