Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkové řezy se sněhovou peřinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 308 kJ /
1 269 kcal
Bílkoviny58,68 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,60 g
Tuky57,02 g
– nasycené11,80 g
– nenasycené31,12 g
–– mononenasycené23,80 g
–– polynenasycené7,32 g
––– omega 31,07 g
Vláknina1,98 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 658 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy129,18 g
– cukry73,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic cukru krupice Cukr bílý 72 g
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/2 1/2 prášek do pečiva Kypřící prášek 6 g
dva bílky Vaječný bílek
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.